top of page

in 2008 introduceerde softwashexpress 'de nanowash'!

Sindsdien heeft de nanotechnologie niet stilgestaan en worden de producten constant geüpdatet!

nanotechnologie

Wat is Nano Technologie?

 

Glanzend wasresultaat bij SoftWashExpress: autowassen met de nieuwste nanotechnologie


Nanotechnologie is een technologie op atomair niveau in een werkgebied van 1 tot 100 nanometer. Genoemd naar het Griekse woord ‘nanos’ oftewel ‘dwerg’, geldt de nanotechnologie als technologie voor de toekomst. Een nanometer is een miljardste deel van een meter, ongeveer 2000 maal dunner dan een haar.  


De nanotechnologie heeft op vele gebieden zijn intrede gedaan, van de chemie tot in de materiaalwetenschappen, techniek en de informatietechnologie. Het gebruik van deeltjes ter grootte van een miljardste deel van een meter is op veel andere gebieden nog toekomstmuziek, maar is al wel gerealiseerd op het gebied van het wassen van auto’s.
Zo maakt SoftWashExpress sinds 2008 gebruik van conserveringsmiddelen (waxen) met deze nieuwste nanotechnologie. die sindsdien enorm is 
geevolueerd!

 

Resultaat: verbeterde lakbescherming en een werkelijk onvergelijkbare glans.


Deze nieuwste conserveringsmiddelen (waxen) gaan een uiterst vaste verbinding aan met het lakoppervlak en zorgen daardoor voor een hoog weerstandsvermogen van de lak tegen allerlei vervuilingen, zoals vogelpoep, boomhars, insecten en agressief straatvuil. Het vuil kan zich nagenoeg niet hechten aan de lak, zoals dat vroeger nog wel het geval was. Verder beschermen en onderhouden deze conserveringsmiddelen (waxen) ook banden, rubber en kunststofdelen.
Door de gelijkmatige weerkaatsing van lichtstralen op het
extreem gladde lakoppervlak, door de nanodeeltjes, zorgen deze nieuwste conserveringsmiddelen (waxen) ervoor dat de kleur van doffe lakken weer wordt opgefrist. Op autoruiten zorgt dit effect voor bijzonder goed zicht; de helderheid van het glas neemt toe en daarmee ook de veiligheid.

Nieuwe Formule!

NanoCoat

Nieuwe Formule!

bottom of page